STALL RIAL

Klicka här för att redigera underrubrik

Alicia Ridderholt

Anledningen till att Stall Rial kom till. Efter en praktikperiod på Askö stuteri 2013 visste hon vad hon skulle göra i livet och kort därefter köptes det första avelsstoet Udith. Alicia har huvudansvaret över hästverksamheten. Hon studerade på hästinriktning på gymnasiet och har ridit sedan 4 årsåldern. Har jobbat och haft praktik i olika stall efter skolan. Alicia har den största kontakten med kunder och samarbetspartners.

Pia Ridderholt

Alicias mamma och hästarnas stora trygghet. Pias styrka och stora egenskap är hennes lugn och tålamod. Rädda små föl och ängsliga unghästar utvecklas fort till trygga individer i hennes hantering. Pia bidrar också med mycket kunskap om hästar och deras fysik. Hon har mängder med faktaböcker och vill alltid lära sig mer. 

Ronny Ridderholt

Alicias pappa och den med företagarhuvud. Ronny har lång erfarenhet av att driva företag och hålla kontakt med kunder. Även han har ridit på ridskola tillsammans med Alicia och Pia. Han är väldigt engagerad i hingstvalen och lägger gärna mycket tid till att leta upp lämpliga kandidater till våra ston, både i Sverige och utomlands.